Зцілення любові

Багатьом залежним людям здається, що їх любов дуже сильна і жертовна. Насправді, їх любов хвора. У глибині їх жертви лежить користь - роблячи щось для «улюбленого» людини, натомість вони хочуть отримати любов, тепло душі - то, що вони не змогли отримати в дитинстві від своїх батьків. При цьому самі не дають йому тієї любові, якої і він хоче, просто не можуть, так як в душі у них цього джерела любові немає. Навіть маючи добрі наміри і благі пориви, всупереч своєму бажанню, залежна людина є егоїстом - його любов не безкорислива.

Тому зцілити свою любов, навчитися любити по-справжньому - це важлива мета залежної людини, яка хоче стати щасливим. Тільки навчившись любити, тільки відкривши цей джерело любові в самому собі, він перестає бути залежним і буде готовий до близькості з іншою людиною, до любові.

Є школа, в якій можна навчитися любові-така лікарня, де лікують любов. Це віра в Творця, це любов до Бога, це Церква. Головна мета православної релігії як раз в тому і полягає, щоб навчити людину любові.

Відео: Джузеппе Москаті зцілювальна любов 1 серія

Чому залежна людина може навчитися в Церкві?

1. Любити себе.

Відео: Зцілення 1 і 2 серія - Мелодрама | Фільми і серіали - Російські мелодрами

Егоїзм - це зовсім не любов до себе. Любов до себе - це зовсім не егоїзм. Егоїст не може любити себе вже з тієї простої причини, що він себе не знає - не знає своєї глибинної суті, не знає своєї душі.

Справжня любов до себе починається з усвідомлення того, якою важливою частиною нас є наше справжнє «Я», наша душа, з усвідомлення нашого богоподобия, з прийняття себе у всій повноті. Ми улюблені, ми не самотні, Бог нас любить, кожного. Треба тільки повірити в це, треба тільки дозволити собі відчути це, з`єднатися з невичерпним джерелом божественної любові - відкрити йому серце. Усвідомлюючи безсмертя і висоту призначення своєї душі, очищаючи свою душу, працюючи над собою, підключаючись до невичерпного джерела божественної любові, людина знаходить справжнє гідність і любов до себе.

Що в цьому цілющого для залежної людини? Людина стає самодостатнім, впевненим в собі і починає цінувати себе просто тому, що він людина, а не на підставі відносини іншої людини.

2. Любити інших людей.

Відео: Зцілення любов`ю 1 серія

Коли людина наповнюється божественною любов`ю, йому якось автоматично хочеться поділитися цим з іншими людьми, для нього це так само природно, як дихати. Християнства відомий духовний закон: «хто любить, той любимо». Коли ви даруєте людям свою любов, у відповідь ви отримуєте сторицею. Інші люди стануть цікаві і близькі вам. Люблячи себе, ви зможете любити інших людей, люблячи інших людей ви будете кохані ними. Бог - джерело любові, віддаючи свою любов безкорисливо, ви не втрачаєте, ви купуєте, ви наповнюєте, ви стаєте сильнішими.

3. Нікого не любити більше, ніж Бога.

Зовсім люди ставлять свого улюбленого на місце Бога. Вони створюють собі кумира, вони зациклюються на ньому. «Не створи собі кумира», Говорить заповідь. Створивши собі кумира, ви відмовляєтеся від Бога, від його любові. Коли ви завдяки вашій вірі з`єднуєтеся з Богом, впускаєте Бога в своє серце, ви наповнюєте любов`ю, ви наповнюєте божественною енергією.

Що це дає залежній людині? Людина перестає творити кумирів. Наближаючись до Бога, людина знаходить той невичерпний і абсолютно безкорисливий джерело любові, якого людина помилково шукав в об`єкті залежності. Людина знаходить повну незалежність, досконалу свободу.

висновок

Для того, щоб побудувати з іншою людиною добрі відносини, відносини любові, спочатку треба навчитися бути незалежним. Незалежність потрібна для того, щоб відчути, хто ви такий, чого ви хочете, знайти ваше справжнє «Я», образ Божий в вашій душі.

Про зцілення від залежності можна писати дуже багато. Ми тільки намітили шлях. Позбавлення від залежності вимагає часу і досить тривалої роботи над собою. Зазвичай це рік і більше індивідуальної та групової терапевтичної роботи. Але без щирої віри в Бога, без віри в Його допомогу і провід, в Його участь в вас, важко зробити хоч щось. Будьте з-трудниками Бога, допоможіть Йому допомогти вам. Любові вам!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже