Як зберегти любов?

Будь-яке благо від Бога. Коли ти живеш не для того, щоб взяти від людини, а для того, щоб віддати, ось це жертовне початок є найпершим свідченням того, що Господь освячує цю сім`ю, дасть і радість, і солодкість подружнього щастя.

Треба зрозуміти, що це благо є дар згори, який ми можемо утримати тільки в тій мірі, в якій ми самі стаємо посудиною, який може вмістити благодать Божу. Якщо цю посудину закритий, якщо ми живемо для себе, то ми допомогу понад не можемо отримати. А якщо людина є відкритим посудиною, він як би спрямований до Бога і до іншої людини, то благодать Божа через нас проходить і на іншу людину обов`язково проливається. І так само від іншого завжди приходить такий імпульс.

Пізнається любов на тлі випробувань. Ось тут-то і проявляється якість нашої любові, якою мірою ми готові прощати іншу людину, просити вибачення, коли винні, або навіть не винні. Бувають такі випадки, коли людина образився без будь-якої причини, в силу якоїсь своєї психічної слабкості. Якою мірою ми готові проявити великодушність, милосердя, надати підтримку людині? Насправді, це велике мистецтво, їм можна опанувати тільки на тлі пережитих страждань, коли в роботу включається наша душа.

Якщо ми віримо в Бога, то у нас з`являється сила для перенесення цих перешкод, скорбот. І дійсно ці відносини можуть тривати і тривати, справжня любов ніколи не перестає, бо вона ніколи не впадає у відчай, вона весь час отримує сили згори, вона харчується від благодаті Божої. У тій мірі, в якій ми віддаємо людині, в тій мірі ми набуваємо від Бога.

джерело
Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже