«Солкосерил» - прийшов, побачив, застосував
Відео: Русский Рембо Кремень Прийшов Побачив Переміг краповий берет, спецназ, ВДВ, рукопашний бій, рукопашка
Зміст:
- В яких випадках стоматологи рекомендують використовувати Солкосерил?
- Методика нанесення пасти
- Про що ще важливо пам`ятати перед нанесенням Солкосерил?
- Думки пацієнтів про це дентальної засобі
- Чим можна замінити Солкосерил?
- Протипоказання
Хвороби слизової оболонки важко переносяться дорослими пацієнтами. Адже при цих захворюваннях людині важко їсти і розмовляти. Ще складніше доводиться малюкам, хворим стоматитом. Часто лікарі радять купити Солкосерил дентальну адгезивную пасту і наносити невелику її кількість на уражені ділянки слизової оболонки. Вже через 3 хвилини настає знеболювання. Досягнутий ефект зберігається протягом 4-х годин, завдяки тому, що на слизовій оболонці утворюється захисний шар.
В яких випадках стоматологи рекомендують використовувати Солкосерил?
Показання до застосування цієї дентальної пасти:
Відео: Стрім Медісона. Запитав Побачив Полюбив і Револьверіум. Ефір 26.12.2013 # 6
- хвороби ясен, такі як гінгівіт, виник через наявність зубного каменю. Або навпаки тимчасове запалення ясен після професійної гігієни і після будь-яких операцій на яснах;
- коли людина скаржиться на «натирання» знімних протезів, паста може допомогти. Часто в період звикання дитини до платівці на початку ортодонтичного лікування Солкосерил просто незамінний;
- альвеоліт, тобто запалення лунки зуба після його видалення. Змащувати цією пастою лунку видаленого зуба можна до відвідування стоматолога, щоб зняти біль;
- паста застосовується при лікуванні стоматиту в дитячій стоматології;
- при такому захворюванні як пухирчатка в роті з`являються бульбашки, які швидко лопаються, утворюючи ерозії на слизовій. Для швидкого відновлення уражених ділянок застосовується ця паста;
- змащують солкосерилом і куточки рота при «заїдаючи» або гіповітамінозних хейліт (коли в організмі недостатньо вітамінів групи В, при цьому губи тріскаються і запалюються).
Методика нанесення пасти
В інструкції із застосування Солкосерил дентальної адгезивної пасти вказано, як нею користуватися.
Відео: Вони боролися за батьківщину. "Македонцков"
- Спочатку потрібно ретельно висушити слизову. Це можна зробити за допомогою ватного тампона. Якщо слизова оболонка буде вологою, знеболюючу дію пасти знижується.
- Невелику смужку пасти, довжиною не більше 0,5 см, необхідно нанести на уражене місце за допомогою ватної палички або пальця.
- Потім потрібно трохи намочити пасту водою.
- Через 4 години слід повторити процедуру.
- Якщо паста наноситься на протез або ортодонтичну пластинку, тоді потрібно нанести її на висушену поверхню знімною конструкції і змочити водою.
Про що ще важливо пам`ятати перед нанесенням Солкосерил?
Важливо знати наступні факти:
- якщо з`явився набряк або будь-яке інше підозра на алергію, пасту потрібно змити водою і якомога швидше звернутися до лікаря-стоматолога;
- не варто боятися зміни смакових відчуттів, це можливо при лікуванні такої пастою;
- якщо краю лунки після видалення лікар стягнув, щоб потім накласти там шви, не потрібно класти це Дентальне засіб в лунку;
- Солкосерил можна використовувати дітям, літнім людям і вагітним жінкам;
- якщо в комплекс вашого лікування входять ще і полоскання, тоді спочатку потрібно прополоскати рот, а потім нанести пасту.
Думки пацієнтів про це дентальної засобі
Пацієнти на медичних форумах активно діляться враженнями про пасту. У тих, кому була рекомендована Солкосерил дентальна адгезивна паста, відгуки, як правило, позитивні.
Наталія Петрівна. Я живу в регіоні, де екологія дуже погана. Тому, незважаючи на те, що я звертаюся до лікарів вчасно, мені завжди потрібне лікування. У свої 46 років я втратила половини зубів, а тепер з`явився і пародонтоз. Добре, що доктор встиг помітити його на самому початку. Я не могла їсти солодке і кисле, відразу з`являлася чутливість ясен. А найбільше мене турбувало появу гною і кровоточивість ясен. Пародонтолог порадив мені змащувати ясна дентальної пастою Солкосерил. Майже відразу я помітила поліпшення стану. Хоч пародонтоз і не можна вилікувати повністю, але можна призупинити його перебіг. Саме в цьому мені допомагає дана паста. Мені подобається, що на смак вона не гірка, а м`ятна з солодкуватим відтінком.
Квантіко. Я - молода мама, і вперше зіткнулася зі стоматитом у малюка. У дитини було багато виразок на мові і на внутрішній поверхні губ, йому було важко їсти. Доктор порадила мені змащувати бульбашки за годину до годування адгезивной пастою Солкосерил. Коли я змастила пастою дитині рот, він став менше плакати, мабуть, стався знеболюючий ефект. Я користувалася пастою до тих пір, поки не закінчився тюбик. Цієї кількості якраз вистачило, щоб вилікувати стоматит у мого сина.
Чим можна замінити Солкосерил?
Деякі пацієнти цікавляться після того, як їм було призначено Солкосерил дентальна адгезивна паста, є ліаналогі у цього кошти. На жаль, структурних аналогів Солкосерил не існує, але можна замінити його лікарським засобом з аналогічною дією. Звичайно, перед заміною потрібно порадитися з лікарем.
Відео: Прийшов. Побачив. Переміг. (Огляд Об`єкт 140)
Дентальная паста Актовегін теж використовується для лікування захворювань слизової оболонки, таких як гінгівіт або стоматит. Іноді, в якості заміни Солкосерил доктора рекомендують купити мазь Асепта. Вона добре допомагає під час загострення запальних захворювань у роті.
Незважаючи на те, що паста Солкосерил обійдеться вам досить дорого (близько 250 руб. За тюбик вагою 5 г), її ефект того вартий. Тому чим раніше ви почнете застосовувати пасту за призначенням лікаря, тим швидше забудете про проблеми зі слизової оболонки порожнини рота!
Протипоказання
- Якщо у пацієнта є підвищена чутливість до одного з компонентів препарату.
- При схильності до алергії.